Noest Maatwerk
Hout en staal op maat

Erwin ter Voert, aangenaam kennis te maken!

Wat ik doe?  Ik ontwerp en maak mooie projecten op maat, naar uw wens.

Hoe ik dat doe? Ik probeer me in uw gedachten te verplaatsen en aan te voelen wat uw wensen zijn, zodat er uiteindelijk een speciaal, duurzaam en uniek item geleverd wordt. En uw glimlach als ik het eindproduct kom leveren, ……….. daar word ik dan weer blij van!


Van jongs af aan ben ik geïnspireerd door hout en zijn natuurlijke vormen. Na een carrière van 20 jaar in de transport en logistiek als leidinggevende moest het roer om. Ik kan nu mijn passie en creativiteit kwijt in het maken en creëren van de mooiste items. Waarbij service en kwaliteit belangrijk zijn, maar mijn enthousiasme het puntje op de i zet!

De geiten van deze opdrachtgever konden in ieder geval niet wachten totdat ik de loopplank gemonteerd had.


Hout werkt, hout leeft! Een duurzaam materiaal dat zich tot de mooiste creaties laat verwerken. Daarbij ben ik me de laatste tijd ook gaan verdiepen in beton en staal. Deze materialen in combinatie met hout resulteert vaak in bijzonder unieke combinaties.

En we dragen ons steentje bij aan het milieu. Recycle en Upcycle !! Er is sprake van up-cycling wanneer oude en ‘onbruikbare’ materialen worden omgetoverd tot iets wat weer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen. Dus als er ruimte is in het ontwerp of design voor recyclebare materialen, dan zal ik dat zeker aangeven.

Heeft u een idee , neem gerust contact met ons op en wij gaan samen op zoek naar een passende oplossing.