Noest Maatwerk
Hout en staal op maat

Boomstamkasten

In 2019 kregen we de beschikking over een holle boomstam, gecombineerd met onze passie voor bijen, werd deze omgebouwd naar een kloskorf of klotzbeute, om een bijenvolk in te huisvesten. Inmiddels is de stam volledig uitgebouwd en wachten we op het moment dat het volk zal gaan zwermen.


De combinatie passie voor bijen en houtwerk heeft daar toe geleid dat we (afhankelijk van het aanbod stammen) mooie kloskasten maken van holle boomstammen. Al dan niet voorzien van houtsnijwerk, de op de klotzbeute aangebrachte figuren (geverfd of gesneden) moeten de klotzbeute voor onheil beschermen.


  

Mocht u interesse hebben in een kloskorf / klotzbeute, neem dan vrijblijvend kontakt met ons op omtrent beschikbaarheid en aanwezige voorraad. 

Van tijd tot tijd krijgen we wel eens van de opdrachtgever "carte-blanche" om er iets heel speciaals van te mogen maken en onze creativiteit mogen aanspreken.  Een speciale nok-bekleding voor een bijenstal  of een mooie bijen-koningin geintegreerd in de draagpaal van een dubbelzijdige poort. Of een boomstamkast met een bosgeest of de prachtige kop van een kerkuil.


Mocht u interesse hebben, neem dan vrijblijvend kontakt met ons op omtrent de mogelijkheden.